NIEUWE REIZEN ONLINE

ONTDEK NEDERLANDS MOOISTE PLEKJES - EILANDHOPPING

zeilen ijsselmeer cruise ship vaaren vakantie

Zeilen op een zoete zee!

Ga jij met ons mee kijken waar de wind ons brengt?

Prijzen

&

Beschikbaarheid

17.08.-21.08.2020 - UITVERKOCHT

Created with Sketch.

HELAAS GEEN KAMERS MEER BESCHIKBAAR 

24.08.-28.08.2020 - Nog 3 kamers beschikbaar

Created with Sketch.

Maandag 09:00 uur t/m vrijdag 15:00 uur
prive hut | 4 overnachtingen | 5 dagen varen

Kosten €499,- pp prive hut
Kinder t/m 12 20% korting


Inclusief
- 4x ontbijt
- 5 x lunch
- 4x diner
- Dekbed
- Hoeslaken en kussensloop
- Toeristenbelasting
- Havengeld
- Brandstofkosten

Exclusief
- Handoeken
- Heen en terug reis naar Kampen
- Alle activiteiten die niet aan boord plaats vinden
- Drankjes aan boord
- Snacks aan boord

07.09.-11.09.2020 - Nog 11 kamers beschikbaar

Created with Sketch.

Maandag 09:00 uur t/m vrijdag 15:00 uur
prive hut | 4 overnachtingen | 5 dagen varen

Kosten €499,- pp prive hut
Kinder t/m 12 20% korting

Inclusief
- 4x ontbijt
- 5 x lunch
- 4x diner
- Dekbed
- Hoeslaken en kussensloop
- Toeristenbelasting
- Havengeld
- Brandstofkosten

Exclusief
- Handoeken
- Heen en terug reis naar Kampen
- Alle activiteiten die niet aan boord plaats vinden
- Drankjes aan boord
- Snacks aan boord

Hoe ziet mijn dag eruit?

Created with Sketch.

Tussen 08.00 en 09.30 staat het ontbijt voor jullie klaar

Tegen 10 uur vertrekken wij. Rond 12.30 serveren wij de lunch tijdens het varen.

Wij proberen rond 16.00 uur weer in de haven te zijn zodat jullie ook de prachtige stadjes
rond het IJsselmeer kunnen bezoeken.

Zon, water en frisse lucht maakt hongerig, en daarom serveren wij om 18.30 het diner.

vakantie nederland

5 dagen lang zeilen – ontdekken – genieten – plezier maken en tot rust komen

19% van Nederland is water - herontdek ons mooie land  vanaf de enige viermaster die zeilt onder Nederlandse vlag!
Maandagochtend gooien we de trossen los in de historische Hanzestad Kampen en varen via de rivier de IJssel richting het prachtige natuurgebied het Ketelmeer. Onderweg is er alle tijd om het schip te leren kennen, en legt onze matroos uit waar de vele touwen aan dek voor dienen en wat de veiligheidsregels bij ons aan boord zijn. Dan is het tijd om zeil te zetten onderweg naar nieuwe avonturen! Onze bestemming? Volledig afhankelijk van het weer. Wat dachten jullie van het voormalige Zuiderzee eiland Urk?
De thuishaven van de scheepsjongens van de Bonte koe, Hoorn? Of een bezoekje aan het Zuiderzee museum in de haringstad Enkhuizen? Nederland heeft zo veel moois te bieden!
Onderweg is genoeg ruimte voor ontspanning. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld tijdens het zeilen chillen in de jacuzzi die bij ons aan dek staat. Of we besluiten om een nacht voor anker te liggen. En  dan kun je rond het schip kanoën, zwemmen of wat dacht je van een ronde op onze bananaboat achter de snelle rubberboot. 


Zo werkt het

Het zeilschip Summertime is groot! Heel groot! Maar liefst 67m lang, 32m hoog en 7m breed. 14 hutten, 40 bedden, 5 douches en 6 toiletten. Met deze zee van ruimte kunnen wij aan alle richtlijnen van het RIVM voldoen.

Veiligheid staat voor ons altijd op Nr. 1! Daarom is in samenwerking met de branchevereniging BBZ een Coronaprotocol ontwikkeld om aan alle richtlijnen van het RIVM te voldoen. 

Maximaal 20 mensen
kunnen mee om aan alle richtlijnen van het RIVM te voldoen.

Geen risico - mochten er door nieuwe maatregelen een vaartocht niet door kunnen gaan krijgt de boeker 100% van het boekingsbedrag terug. Natuurlijk zonder annuleringskosten.

1,5 meter afstand is de basisregel van de richtlijnen van het RIVM. Door verschillende looproutes zowel binnen als buiten te gebruiken kunnen wij aan deze eis voldoen. Lees hierover meer in ons Coronaprotocol 

Persoonlijk ontvangst - voor het begin van de vaartocht wordt stap voor stap duidelijk door de bemanning uitgelegd, welke regels aan boord van toepassing zijn.

Oneindig plezier -deze kleine aanpassingen maken het varen niet minder leuk. Samen aan boord genieten jullie van een unieke vakantie! 

Vragen? Wij kunnen ons voorstellen, dat je nog een heleboel vragen hebt. Neem vrijblijvend contact op met schipper Jonathan of schipper Marloes

Samen varen in corona tijden

BOek nu je onvergetelijke zomervakantie

zeilen ijsselmeer vakantie nederland cruise

Een vakantie op het water

zo kan jullie vakantie eruit zien

Varen is bijzonder. Op een zeilschip helemaal. Samen aan boord verlies je het gevoel van tijd en maak je een bijzondere reis langs de mooiste plekjes van Nederland mee.

Onze reis start in de historische Hanzestad Kampen. Op de IJssel ligt het schip afgemeerd. Met gratis parkeergelegenheid nabij het schip en het treinstation op loopafstand.

Afhankelijk van jullie wensen en het weer plannen wij samen een route. Schipper Jonathan kent de mooiste plekjes rond het IJsselmeer en de Waddenzee. 

Wat maakt deze reis zo bijzonder?

Normaal  gesproken varen wij met groepen tot 40 personen. Door de bijzondere omstandigheden krijgen wij de eenmalige kans om met kleine familie- of vriendengroepen te varen! Hierdoor kunnen wij nog beter op individuele wensen inspelen. Daar verheugen wij ons op!

Alles kan! Wij proberen elke wens mogelijk te maken. Wat dacht je van een rondje bananaboot achter onze speedboot of met een van onze kano's op pad tijdens een van de momenten dat wij voor anker liggen. 

Zeilen! Met een beetje geluk staat de wind gunstig - dan is het mogelijk om naar de volgende bestemming te zeilen! Onze indrukwekkende razeilen kunnen makkelijk van dek bediend worden. En jullie mogen meehelpen! 

Kindvriendelijk! Het schip is gemaakt om ook de kleinsten mee te kunnen nemen. Een doorgaande, dichte reling maakt het schip extra veilig voor kinderen. Het dek is groot en overzichtelijk. Aan boord en in de haven is genoeg te doen - de schipper bij het sturen helpen of met een van de vishengels proberen een lekkere maaltijd te vangen! Wij hebben ook een rookton aan boord!

Zomerse regenbui? Geen probleem! wij hebben een knus en gezellig dagverblijf waar je heerlijk in een hoekje kan lezen. Of een gezellige spel spelen kan.

Varend vakantiehuis- Wij zijn net een vakantiehuis - maar dan anders. Jullie bepalen het rythme, wij leveren de muziek. 
Het schip is van alle gemakken voorzien. 

cruise nederland ship zeilen

Wij hebben er zin in!

Jij ook?

Voor alle vragen of reserveringen kun jij direct bellen of whatsappen met Marloes of contact opnemen via onderstaand formulier. 

ZomerVakantie 2020 op de Summertime