Één schip-duizend mogelijkheden 


De Summertime zeilt sinds 2002 over de Nederlandse wateren, en biedt naast een onvergetelijk zeilavontuur zoveel meer. We beschikken over 40 bedden en plaats voor 100 daggasten. 

Beleef de tijd van je leven op de unieke viermaster ‘Summertime’!

Of je nu een feestje wilt houden voor vrienden en familie of een langere periode met een groep op het water wilt vertoeven; het zeilend charterschip Summertime staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Van een dagje tot een weekend of zelfs volledige week aan boord; het is allemaal mogelijk op deze kindvriendelijke en fraai afgewerkte viermaster!

Schiff Holland Segeln Klassenfahrt

Proef de unieke sfeer aan boord

De barkentijn Summertime is de enige viermaster in Nederland en alleen daarom al een indrukwekkende verschijning. Eenmaal aan boord voelt je je onbewust een ware ontdekkingsreiziger. Op het ruime dek kun je heerlijk genieten van het weer en de voorbijtrekkende horizon. Tussendoor help je waar mogelijk mee om de zeilen te hijsen. Slecht weer? Geen probleem. Aan de gezellige bar in het dekhuis is het heerlijk toeven en geniet je van een prachtig uitzicht over het water. Met een stijlvol houten interieur en veel ruimte benedendeks, biedt de Summertime voldoende plek om te ontspannen na een lange dag in de buitenlucht.


Segeltörn Ijsselmeer

67 meter lang, 32 meter hoog, 1025m2 zeiloppervlakte, 14 hutten, 40 bedden, 10 km touw en bijna 500 ton zwaar. 

Bekijk hier foto’s van de Summertime 


Ferien Holland Ijsselmeer Segeln Gruppenreise

Ontdek de mogelijkheden!

De Summertime is het hele jaar beschikbaar voor langere en kortere tochten en heeft slaapplaats voor maar liefst 40 personen. De route wordt in overleg met jou samengesteld, afhankelijk van het weer. Veel van onze gasten vinden het leuk om de historische steden aan het IJsselmeer of Markermeer te bezoeken. Daarnaast zijn de Waddeneilanden een geliefde bestemming. Geen concrete plannen? Laat je meevoeren door de wind en ervaar elke dag als een verrassing! Liever een dagtocht of feestje aan boord zónder overnachting? Dan biedt het schip plaats aan zo’n 100 personen, naar wens inclusief catering.Teambuilding

Evenement met uw bedrijf

Bedrijfsuitje, teambuilding, jubileum of een meeting. Een bijzondere belevenis. 

Feier Location Einzigartig

Uw feest bij ons aan boord

Op een traditioneel zeilschip iets bijzonders vieren en op een unieke manier samen zijn.

Klassenfahrt Segeln Holland Ijsselmeer Gruppe

Jongerenreizen

 Met een groep jongeren een aantal dagen samen onderweg op een zeilschip. Onder vakkundige begeleiding van de schipper en matroos worden de zeilen gehesen.

An Deck Teak Summertime IJssel Kampen

Van alle gemakken voorzien

De barkentijn Summertime is het perfecte zeilschip voor een meerdaagse zeiltocht. Aan boord bevinden zich diverse 4-persoons, 3-persoons, en 2-persoonshutten, waar maar liefst 40 personen kunnen slapen. Daarnaast beschikt het schip over meerdere badkamers en wc’s. In de goed ingerichte keuken kun je gezamenlijk een lekkere maaltijd bereiden. Daarnaast heb je beschikking over een bar met biertap en een goede geluidsinstallatie. Ook voor schoolkinderen is een tocht met de Summertime een waar avontuur! Zij hoeven zich geen minuut te vervelen aan dek. Het schip beschikt over een snelle rubberboot (met banaan), kano’s en een heuse jacuzzi aan dek. Bovendien is het schip bijzonder veilig dankzij de reling die van voor naar achter loopt. Kortom: de Summertime biedt jong en oud een onvergetelijke belevenis!